Axis

Välkommen till Endlessit.se, din partner för Axis produkter och lösningar. Vi är specialister på nätverksbaserade säkerhetslösningar och erbjuder en mängd olika Axis produkter för att möta dina specifika krav och behov.

Axis är en av de mest pålitliga och innovativa tillverkarna av nätverkskameror och andra säkerhetslösningar. Grundades 1984 och har sedan dess utvecklat sig till att bli en av de mest kända och respekterade varumärkena inom IP-videosäkerhet. Produkter är kända för sin höga kvalitet, tillförlitlighet och prestanda och används i många olika branscher och verksamheter över hela världen.

Vi på Endlessit.se är stolta över att kunna erbjuda hela Axis produktsortiment till våra kunder. Vi har ett brett utbud av Axis produkter, från enkla nätverkskameror för hemmabruk till mer avancerade lösningar för IP-videoövervakning, videoanalys och åtkomstkontroll. Vi har även specialiserat oss på att erbjuda Axis produkter specifikt till slutkunder, vilket innebär att vi kan ge dig den mest konkurrenskraftiga prissättningen på marknaden.

Vårt sortiment av säkerhetsprodukter inkluderar:

  • Nätverkskameror för inomhus- och utomhusbruk: Vi erbjuder ett brett utbud av Axis nätverkskameror för alla typer av användningsområden. Från enkla inomhuskameror till högupplösta kameror för utomhusbruk och övervakning på avstånd.
  • Videoencoder och dekoder: Axis videoencoder och dekoder gör det möjligt att integrera analoga övervakningskameror i en IP-baserad videouppspelningslösning.
  • Videoanalysmjukvara: Axis videoanalysmjukvara ger dig möjlighet att utvinna mer information från dina videoströmmar. Med funktioner som ansiktsigenkänning, rörelsedetektering och ljudanalys kan du öka säkerheten och effektiviteten i dina övervakningssystem.
  • Åtkomstkontrollsystem: Axis åtkomstkontrollsystem ger dig möjlighet att övervaka och kontrollera vem som får tillträde till dina byggnader och lokaler. Med en mängd olika funktioner och integrationsmöjligheter kan du anpassa systemet efter dina specifika krav.
  • Ljud- och talhantering: Axis ljud- och talhanteringssystem ger dig möjlighet att övervaka och kommunicera med personer i realtid. Med funktioner som tvåvägskommunikation och bullerdämpning kan du öka säkerheten och effektiviteten i dina övervakningssystem.

Vill ni diskutera säkerhet? Kontakta oss!

Besök vår kategori Övervakning och säkerhet här.

Lång erfarenhet

Vårt team av erfarna specialister är alltid redo att hjälpa dig att välja rätt produkt eller lösning för dina behov. Vi kan även hjälpa dig med installation och support för att säkerställa att ditt system fungerar optimalt.

Som en av återförsäljarna av Axis produkter i Sverige kan du lita på oss för att ge dig den bästa möjliga servicen och supporten. Vi har ett stort lager av produkter på plats för snabb leverans och vi kan även erbjuda specialanpassade lösningar för att möta dina unika behov.

Så om du letar efter högkvalitativa, pålitliga och innovativa säkerhetslösningar, tveka inte att kontakta oss på Endlessit.se för att diskutera dina behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta produkten eller lösningen för din verksamhet.

Axis referenskund

Vi på EndlessIT är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa och pålitliga passersystem till våra kunder. Vi har hjälpt företag och organisationer runt om i Sverige att hitta den perfekta passersystemslösningen för deras behov.

Vi letar nu efter en referenskund för passersystem i Skellefteå. Som referenskund kommer du att få ett riktigt bra pris på våra produkter, samt möjlighet att hjälpa oss att visa upp våra passersystemlösningar för potentiella kunder i området.

Som referenskund kommer du att vara en viktig del av vår marknadsföring och vi kommer att använda din verksamhet som exempel för att visa upp vårt arbete och våra produkter för andra företag i området. Vi är säkra på att våra passersystem kommer att hjälpa din verksamhet att bli ännu mer säker och effektiv.

Om du är intresserad av att vara referenskund för passersystem i Skellefteå, tveka inte att höra av dig till oss. Vi skulle vara mer än glada att diskutera dina behov och erbjuda dig en skräddarsydd lösning som passar perfekt för din verksamhet.